promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi olyan rövid szoknyát vett fel, hogy ennyi erővel akár bugyiban is lehetne – fotó
Borítókép:  Opitz Barbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően szexi képet rakott ki magáról Opitz Barbi, ugyanis félelmetesen rövid szoknyában villantotta meg a kecses lábait.

Opitz Barbinak a remek énekhangján és a figyelemfelkeltő frizuráján kívül van még egy különleges tulajdonsága, ami csak igazán keveseknek adatik meg: ő egyszerre cuki és csábító.

Ez az érdekes kettősség a képei alá érkező hozzászólásokból is látszik, hiszen általában vagy olyasmit írnak neki, hogy ő egy „gyönyörű mazsolababa”, vagy egyes extrém esetekben azt, hogy „dugni való”.

Opitz Barbi ismét egy dögös fotóval lepte meg a rajongóit, amin egy hihetetlenül rövid szoknyácskában mutatta meg az egész világnak a formás lábait, de most a pozitív reakciók mellett akadt egy-két beszólás is.

„Rövidebb szoknyát nem találtál?”

– írta egy kommentelő, aki utána azt is megjegyezte, hogy ennyi erővel bugyiban is lehetne Opitz Barbi.

Aki követi a fiatal énekesnőt, az tudja, hogy egyáltalán nem fél megmutatni a testét, és ő a szexi pózolások mestere, szóval egészen megszokottnak mondható, hogy néha ilyen „villantósabb” képeket is megoszt magáról a közönség legnagyobb örömére – de persze mindig akad pár ember, akik nem nézik jó szemmel az ehhez hasonló viselkedést.

Itt lehet megtekinteni Opitz Barbi legújabb posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás