promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi minden szögből megmutatta a tökéletes testét, az emberek pedig azóta is levegőért kapkodnak – fotók
Borítókép:  Opitz Barbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Könnyen lehet, hogy Opitz Barbi Magyarország legszexibb énekesnője, ugyanis megint olyan vadító képeket rakott ki magáról, hogy csak úgy izzik tőlük a levegő.

Opitz Barbit szinte senkinek sem kell bemutatni, hiszen gyönyörű hangjával, hatalmas göndör hajkoronájával és csábító megjelenésével azonnal kitűnik a tömegből, így könnyű megjegyezni őt. A 2016-os X-Faktor győztese rengeteg rajongóval rendelkezik, akik mindig kitartanak mellette és örömmel fogadják, ha éppenséggel dögös fotókkal lepi meg őket.

Az utóbbi napokban Opitz Barbi kifejezetten aktív volt Instagramon, és ennek az lett az eredménye, hogy megcsodálhattuk a tökéletes melleit, a hibátlan alakját, az észbontóan kerek popsiját és még a szexi combjait is, de mégis volt valami, ami ezeknél is hatásosabb volt: a tüzes tekintete, ami annak idején biztos, hogy kontinensek közötti háborúkat robbantott volna ki.

Semmi kétség, hogy Opitz Barbi ma az ország egyik legcsábosabb előadója, aki simán az ujja köré csavar bárkit a tehetségével és a mozgásával, szóval nem meglepő, hogy ilyen sokan imádják és csodálják őt. Slágert slágerre halmoz, közben pedig arra is van ideje, hogy ilyen képekkel ajándékozza meg a közönséget:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás