promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megjött a jó idő, Baukó Éva rögtön elő is kapta a hatalmas melleit – fotó
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori Való Világ-versenyző, Baukó Éva most sem hagyja mély dekoltázs nélkül a rajongóit, hiszen megint olyan szexi képet rakott ki magáról, hogy csak úgy kapkodjuk a levegőt.

A Való Világ negyedik szériájának dobogósa, Baukó Éva elég sok balhéba keveredett az utóbbi időszakban, hiszen keményen nekiment Tóth Gabinak, aztán régi barátjával (és egykori villatársával), Alekosszal is úgy összekapott, hogy állítólag bírósági ügy lett belőle – de nem kell aggódniuk a követőinek, hiszen a botrányok mellett szerencsére szexizésre is van ideje.

Baukó Éva azzal köszöntötte a várva várt kellemes, meleg időjárást, hogy kirakott magáról egy igazán dögös képet, amin egy mélyen kivágott pink egyberuhában láthatjuk őt – így mondhatni a méretes melleivel jelezte azoknak, akik hetek óta nem hagyták el a lakásukat, hogy: végre itt a nyár!

A híresség mindig nagy sikert arat az ehhez hasonló posztokkal, szóval úgy tűnik, hogy a közönségnek nagyon bejön a csábító kinézete, és örömmel nézik őt ehhez hasonló, kihívó ruhákban:

Baukó Éva nemrég vadító fehérneműben pózolt, és azzal is nagy hatással volt a rajongóira, így mindenképp érdemes azt is megnézni, ha tetszett a fenti fotó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás