promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva az RTL Klubbal fenyegette meg Alekoszt, duzzad a botrány
Borítókép:  Baukó Éva / via indirekt.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz rágalmazás vádjával perelte be Baukó Évát, aki most az RTL Klubot is belerángatta a csitulni nem akaró botrányba.

Az egész balhé úgy indult, hogy a Való Világ 4 nyertese, Alekosz kölcsönkért egykori barátjától, Baukó Évától 150 ezer forintot tüzelőre, de állítólag nem akarta visszaadni a pénzt. A botrányhősnő ezek után nyilvánosság elé tárta az ügyet, ráadásul úgy, hogy közben elég durva dolgokat állított a polgárpukkasztó hírességről. Végül Alekosz beperelte Baukó Évát, aki most az RTL Klubot is elővette, hogy közös erővel pontot rakjanak a nagy port kavaró ügy végére.

„Alekosz rágalmazásért beperelt! Azt állítja, hogy neki megvan a 12 millió forint nyereménypénze letétben! Íme a bizonyíték! Folyamatosan hazudik! Mehetünk nyugodtan a rendőrségre, nekem azt állítottad, hogy nincs egy forintod sem, nemhogy félretett pénzed! A nyereménypénzed nem lehet meg, mert az RTL fél évnél megállította a kifizetést! Nagy nyilvánosság előtt hazudozol! De akkor majd az RTL-t is bevonjuk a perbe! Ott úgysem szeretnek téged! Szólok a Kolosinak is az üggyel kapcsolatban! Mert ezek szerint őt is meghazudtolod, mert akkor az elszámolásuk nem stimmel. Kolosi ügyvéd is!!! Tudod mit, fel is hívom most!”

– fenyegetőzött a Facebook-oldalán Baukó Éva.

Az még kérdéses, hogy az RTL Klub, illetve az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter mennyire szeretnének belefolyni ebbe a bizonyos szempontból már-már nevetségesen elfajult vitába. Bárhogy is döntenek, az biztos, hogy ezzel még nincs vége, hiszen jó eséllyel egyik fél sem nyugszik addig, amíg nem győzött – de a régi barátság valószínűleg már helyrehozhatatlan.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva eredeti bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás