promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz csúnyán átverte Baukó Évát, az egykori VV sztár ezzel bosszulta meg barátja tettét
Borítókép:  Forrás: TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva Facebook-on teregette ki Alekosz szennyesét, mert az egykori ValóVilág-győztes nem adta meg időben a kölcsönkért pénzt.

A Való Világ 4. szériájából ismert Baukó Éva és Alekosz kapcsolata mindig is hullámzó volt. Az évek alatt sokszor összevesztek már, de úgy néz ki Évának most végleg betelt a pohár. Facebook posztjában tudatta a nagyvilággal, hogy kölcsönadott Alekosznak 150 ezer forintot, amit a mai napig nem adott meg neki, és azóta sem válaszol az üzeneteire. Éva nem köntörfalazott: 

„Nagy Alekosz 3 héttel ezelőtt könyörgött nekem, hogy adjak kölcsön pénzt 150 EZER FORINTOT fára, mert nem tud fűteni, és sajnos nincsen pénze, mert elköltötte, 20 ezer forintos konyakokra, meg 15 ezer forintos szivarokra! Többszöri levélváltás után sem válaszol nekem! Én nem is akartam neki adni, de annyira nyomorultan rimánkodott, hogy lyukat beszélt a hasamba és végül mégis adtam neki! Azt ígérte, hogy 1 héten belül megadja! Én eddig vártam türelmesen , többször felszólítottam, hogy adja meg, de most már ott járunk, hogy nem válaszol az üzeneteimre és a telefont sem veszi fel! Már csak azért is írtam ki, ha ismerősei látják, ne adjanak neki kölcsön! Nehogy másokat is átverjen , ahogy engem! Bár félő, hogy nem én vagyok az egyetlen, akitől kölcsönkért és nem akarja visszaadni!"

 - írta Baukó Éva a posztja alá, aki azt is hozzátette, hogy Alekosz egyetért a náci idealizmussal. 

„Egyébként meg, akik kedvelik őt, azoknak elárulok egy titkot, de a fotók alapján láthatjátok, hogy kedvence Adolf!"

A rajongók a hozzászólások alapján azonban úgy gondolják, erős volt ennyire kiteregetnie egykori barátja szennyesét. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás