promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Tesco több tízezer magyarnak okoz gigászi örömet egy váratlan akcióval - íme a részletek!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Tesco nagy akciót dobott be, június 2. és június 13. között lehet megvásárolni a termékeket.

Újra eljött a hétvége, amikor a magyarok százezrei indulnak nagy bevásárlásra a legnagyobb áruházakba és szupermarketekbe, így a Lidlbe, az ALDI-ba vagy éppen a Tescóba, a nagybevásárlásokhoz pedig mindig kapunk iránytűt is, színes-szagos akciós újságokat, amelyek bemutatják nekünk a hét legnagyobb dobásait.

Az ALDI a jól megszokott módon poénokkal teletűzdelt posztokkal szórakoztatja vásárlóit, vagy mondjuk inkább úgy, hogy rajongóit? A hét legvirálisabb posztja egy mobil léghűtőt emel a fogyasztás templomának oltárára:

A Lidl-ben a zuhanyzás közben is Bluetooth-os hangszóró került a közösségi oldalukon a fókuszban:

A Lidl-nél még a héten is nagy hír volt a Lidl Plus szolgáltatás bevezetése, amely egy olyan applikáció, amely hű társunk lehet a bevásárlások közepette, segít számolni, figyelmeztet az akciókra, és még különleges kuponokkal is örömöt okoz nekünk.

Részletesebben itt írtunk az applikációról:

A Pennymarketben a retroőrültek nagy örömére retro hetet rendeztek:

De valószínűleg a héten a Tesco húzta a legjobb akciót, amikor bejelentették, hogy 2021. június 02-13. között, 30%-os kedvezményt biztosítanak minden F&F ruházati termékre (ruha, cipő és kiegészítő) Clubcard kártya használata esetén. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás