promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Lidl gigászi bejelentést tett, több százezer magyar nagyon örülni fog - íme a részletek
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csupán egy könnyű dolgot kell megtennünk ezért, hogy mi is benne legyünk.

Már korábban mi is írtunk arról a kezdeményezésről, amely a napokban elindult a Lidl-nél. A Lidl Plus egy applikáció, amely ingyen letölthető bárkinek az okostelefonjára, és számtalan kedvezményről azonnal értesülhetünk benne. Részben tehát ez helyettesíti az akciós újságot is, ráadásul még vásárlás közben is azonnal hozzáférhetünk.

[[ćikk1]]

Az applikáció egyben digitális hűségprogram is, amely immár nem egy könnyen elveszíthető kártyához kötődik, hanem minden pillanatban nálunk lehet, ráadásul úgy, hogy azonnal képbe kerülhetünk az egyéni kedvezményeinket illetően.

A Lidl tehát egy mobiltelefonon biztosít könnyen kezelhető spórolási lehetőséget azoknak a magyaroknak, akik élnek a lehetőséggel, és letöltik az applikációt, a Lidl Plus-t.

Hogy spórolhatunk még rengeteget az app-pal? Úgy, hogy beleapplikáltak egy digitális vásárlási összesítőt, amelynek a segítségével nagyon könnyen nyomon követhetjük a költéseinket a boltokban, sőt, az app statisztikával is előáll majd, amelyből láthatjuk, mikor mire költöttünk. Így akár tízezreket is spórolhatunk egy-egy hónapban, mivel az árak és a költések monitorozásában segítséget kapunk.

Pluszban exkluzív kuponok is megjelennek majd hétről hétre az appban.

(via Napi)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás