Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Félelmetes dolgot találtak egy Tesco-ban vásárolt sátor belsejében

Félelmetes dolgot találtak egy Tesco-ban vásárolt sátor belsejében

Színes

Félelmetes dolgot találtak egy Tesco-ban vásárolt sátor belsejében

Színes

Promotions 10:50

Nem várt meglepetés fogadta a családot egy Tesco-s sátor megvásárlása után, az anyuka nagyon megijedt.

Rengeteg furcsa esetről lehet olvasni szerte a neten, amelyek kis véletlenekről szólnak, mint például legutóbb egy ausztrál Aldiban vásárolt saláta esetében, amikor a csomagban egy veszélyes fenevadat találtak.

Pár napja pedig a Tesco egyik áruházában vásárolt olcsó sátor belsejében találtak egy pengés szerszámot a gyerekek Skóciában

– írja a Daily Record.

A veszélyes szerszámra akkor bukkantak rá, amikor a kertben felállították a négyszemélyes sátrat: Carrie-Ann Forbes megdöbbenve tapasztalta, hogy kislánya pár perc múlva egy éles eszközzel a kezében ment oda hozzá, egyenesen a sátorból. A szülők természetesen azonnal azt gyanították (és a kislány is ezt mondta), hogy ez bizony tényleg a sátorban volt.

Kép forrás: Daily Record

Az ijedt szülő azonnal értesítette a Tesco-t az esetről, és az ügy mihamarabbi kivizsgálását szorgalmazta, hátha kiderül, hogy történhetett meg egy ilyen eset.

A rémült anya hozzátette, hogy egyszerűen nem jöhetett máshonnan a penge, hiszen a kislánya a sátorból hozta ki a szerszámot, miután felállították a kertben, ahol amúgy sem tartanak semmit, csupán gyerekjátékokat. Hozzátette azt is, hogy a pengén kínai írásjelek olvashatók.

A skót Tesco természetesen azonnal készségesen a nő segítségére sietett, kérték, hogy vigyék be a sátrat és a pengét is a boltba, hogy kivizsgálhassák az esetet.

Borítókép: Profimedia