promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy Tesco-s dolgozó elképesztően aranyos dolgot tett, a főnöke mégis berágott rá - videó
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kedves cselekedetnek nem várt eredménye lett. A főnök morcos volt.

Nathan Lorenzo Tesco-s dolgozó alaposan összefújta a port a zárás előtt a supermarket menedzserével, pedig csak annyit kértek tőle, hogy sajátos orgánuma segítségével tákékoztassa a kedves vásárlókat, hogy zárás közeli állapotok vannak, így mindenki igyekezzen minél hamarabb fizetni, mivel zárás után már nem lehet a pénztáraknál fizetni.

Biztos, hogy ti is voltatok már ilyen szituációban, tiszta sor, nem egy nagy dolog, hamarosan zárás.

Addig még rendbe is volt minden, hogy Lorenzonak fel kellett vennie a mikrofont, hogy belebeszéljen, majd akkor eleresztette a hangját, és már semmi nem a megszokott volt.

Valami ilyesmit mondott be:

"Kiscsibéim, ne legyetek nagyon mérgesek rám, de némi rossz hírt hoztam nektek. A szörnyű hír az, hogy 10 perc múlva bezárunk, így ha kiválasztottátok az utolsó termékeket is, amelyeket szeretnétek megvásárolni, akkor kérlek, táncikáljatok oda a pénztárhoz, ahol a csodálatos Sean bácsi már vár titeket, hogy lehúzza a cikkeket. Mindannyiótoknak szép estét, és köszönjük, hogy a Tesco-ban vásároltatok!"

Van videó is az eseményről, amin az is látszik, hogy a morcos főnök azonnal ott van mögötte, és nagyon nem tetszett neki Nathan akciója, a vásárlóknak annál inkább, hallani lehet a nevetéseket a háttérből.

@nathanlorenzo_

I don’t think one of the managers was the biggest fan he loves me really ##tesco ##announcement ##fyp

♬ original sound - nathanlorenzo

(via Ladbible)

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás