promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi melleit kidobva, orrpiercinggel sokkolta a követőit – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő a nyelvét nyújtogatva, egy falatnyi topban jelentkezett be legújabb klipjének a forgatásáról. A fogadtatás ezúttal is vegyes.

Tóth Andit nagyon sokan szeretik – nem is csoda, hiszen egy gyönyörű, tehetséges énekesnőről van szó, aki ráadásul állandóan izgalmas képekkel örvendezteti meg rajongóit. A tehetség – amellett, hogy érdekes, szókimondó stílusával gyakran magára vonja a figyelmet – rendszeresen vad, szexi fotókat posztol magáról közösségi média csatornáira. 

Andi nemrég kitett egy képet Instagram oldalára, amely a Lejtő című albumának Néztek című számához készül klipforgatás alatt készülhetett – a fotó azonban eléggé vegyes fogadtatásban részesült a felhasználók körében. 

A képen a celeb nyelvét kinyújtva, orrpiercingben, és egy olyan fekete topban pózol, amely valljuk be, igencsak „mellbevágó”.

Erről a felvételről van szó:

A kép sokaknak nagyon tetszik, egyesek megjegyezték, hogy jól áll Andinak a piercing, míg szokás szerint olyanok is voltak, akik magamutogatónak vélték a fotót.

Az énekesnő új lemezén állítólag egy meglepetés duett is helyet kapott, és már egy kis ízelítőt is kaphattunk a dalokból, ami alapján egy nagyon kellemes kis lemezre számítunk, habár nem túl sok szám lesz rajta.

A Lejtő című album dalai:

1. Ébressz fel

2. Állj

3. Néztek

4. Dunapart

5. Kímélj

6. Nincs ő, nem fáj

7. xxx (meglepi duett)

Addig is, aki még nem hallotta, annak itt van az album eddigi egyik legmegosztóbb alkotása, az Állj című nóta:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás