Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Schobert Norbi még sosem volt ilyen durva: „Gondoljunk úgy a saját hájunkra, mint egy rohadt véres köpetre”

Schobert Norbi még sosem volt ilyen durva: „Gondoljunk úgy a saját hájunkra, mint egy rohadt véres köpetre”

Színes

Schobert Norbi még sosem volt ilyen durva: „Gondoljunk úgy a saját hájunkra, mint egy rohadt véres köpetre”

Színes

Promotions 11:31

Schobert Norbi megint hatalmas botrányt okozott a szavaival, ugyanis a kövérség elfogadását a tuberkulózisos betegek véres köpetének elfogadásához hasonlította.

Azt már megszokhattuk, hogy bármit is beszél Schobert Norbert, szinte biztos, hogy valaki ki fog akadni az általában elég nyersen megfogalmazott mondandóján, hiszen például pár hete sokan megbotránkoztak a „csimpánzcsöcsös” kommentjein is.

Schobert Norbi minden erejével azon van, hogy minél kevesebb túlsúlyos ember legyen Magyarországon, és ennek érdekében bármit bevet, de most úgy tűnik, hogy túl messzire ment, ugyanis egészen sokkoló hasonlatot alkalmazott.

„Ha sokan szenvednek tuberkulózisban, és sokan nem hajlandóak ellene tenni orvosilag, és sokan elkezdenek véreset köpni, és sokan elkezdik posztolni Instagramon a véres köpetes zsebkendőket, és egyre több lájkot kap, aki nagyobb véresebb köpetet tud köpni, és akkor beszéljünk elfogadásról. És ha beszólsz, hogy ne köpjél már véreset, az meg body shaming. Na, ugyanez a kövérség elfogadása. A kövérség elfogadása olyan, mint a tuberkulózisban egy véres köpet. Nem a kövérség undorító, az egy betegség”

– hangzott el Schobert Norbi szájából az OzoneTV Észak-Dél című műsorában.

Még a stúdióban is akadtak olyan vendégek, akik szinte hátrahőköltek a híresség meghökkentő mondataitól, de úgy látszik, hogy neki ez a stílus vált be, ugyanis hiába támadják rengetegen a polgárpukkasztó nyilatkozatai miatt, mégis egyre többen értenek vele egyet.

Schobert Norbi végül egy minden eddiginél konkrétabb és keményebb gondolattal zárta a fenti gondolatmenetet, ami biztos, hogy eléggé szíven ütött pár embert:

„Gondoljunk úgy a saját hájunkra, mint egy rohadt véres köpetre a tuberkulózisban.”

Itt lehet megtekinteni a fent idézett videót.

Borítókép: Schobert Norbi / Profimedia