promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka csak jót akart, de végül porig alázták miatta Schobert Norbit
Borítókép:  Rubint Réka / youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka a nyilvánosság előtt védte meg szerelmét, Schobert Norbit, de a kommentelők rögtön könyörtelenül beszóltak neki, és abban nem volt köszönet.

Azt már megszokhattuk, hogy Schobert Norbi körül szinte folyton áll a bál, hiszen rengetegszer úgy fogalmazza meg a gondolatait, hogy valaki biztosan megsértődjön. Régebben nagy port kavart, mikor a szülés után pár kilót felszedő nőket hibáztatta a kapcsolatok megromlásáért, nemrég pedig azzal okozott botrányt, hogy a 100 kiló fölötti férfiakra tett félreértelmezhető megjegyzéseket és a „vágósúly” kifejezés is előkerült.

Schobert Norbi posztolt egy ilyen volt, ilyen lett képet, amin jól látható, hogy az 1997-es testéhez képest mennyivel rosszabb (de még mindig remek) állapotban van most. Rubint Réka ezek után a nyilvánosság előtt árnyalta férje jelenlegi kinézetének miértjét, hiszen nem titok, hogy a fitneszgurun pár éve egy súlyos szívműtétet hajtottak végre.

„Egy valamit elfelejtett leírni a Szerelmem! Ami talán a legfontosabb! Az, aki farkasszemet nézett már valaha a halállal, az tudja, hogy miről beszélek! 9 évvel ezelőtt küzdöttek az életedért! Mert egy kórházi baktérium megtámadta a szíved! Az 1/3-át el kellett távolítani és orvosi teflonnal pótolták! Ott álltam tehetetlenül a műtő ajtaja előtt egy 1, 6, 8, éves gyerekkel az oldalamon... és mindenemet odaadtam volna az életedért a gyerekeinken kívül... Lehet Őt bántani! De leginkább utána csinálni!!!”

– írta Rubint Réka a közösségi oldalán.

A szerelmes, őszinte sorok viszont megértés helyett hamar gyűlölethullámokat keltettek, hiszen sokak szerint nem azzal van a gond, ahogy Schobert Norbi most kinéz, hanem azzal, hogy másokat kritizál a testük miatt.

„Nem az itt a probléma, hogy lóg-e a bőre egy kicsit, vagy hányas a karja, hanem hogy vissza kéne venni az arcból! Érdekes, Réka, téged miért szeretnek sokkal többen?? Nem azért, mert jobb a tested, hanem mert van egy emberi stílusod, nem ez a magas lóról lenézős bunkó, mint az uradnak”

– osztotta meg véleményét az egyik kommentelő.

„Nem értem, miért kell ennyire nyilvánosan élni a nagy szerelmi életet, mikor mindenki tudja, hogy Norbi nagyon nem szent [...] Nem kell játszani a kirakatot, én látom, te tartasz kb. mindent a kezedben, erős nő vagy, és minél tökéletesebb életet próbáltok mutatni, annál erőltetettebb az egész”

– olvasható egy másik hozzászólásban.

„Nincs joga még Norbinak sem mások bírálásához, és leírásához! Mindenki olyan életet él, amilyet akar. Ha így megtámadja a népet és az átlag embereket, nem puszit fog kapni, hanem viszont támadást, tudod, a legjobb védekezés a támadás. Norbinak az ország nagyrészétől bocsánatot kéne minimum kérnie!”

– írta egy harmadik ember.

Itt lehet megnézni Schobert Norbi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás