Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Schobert Norbi mindenkit kiakasztott: elszabadult a „csimpánzcsöcs”-botrány

Schobert Norbi mindenkit kiakasztott: elszabadult a „csimpánzcsöcs”-botrány

Színes

Schobert Norbi mindenkit kiakasztott: elszabadult a „csimpánzcsöcs”-botrány

Színes

Baranyecz János 10:50

Schobert Norbi megint nagy botrányba keveredett, miután „csimpánzcsöcs”-nek nevezte az elhízott férfiak melleit, és ezt már Lakatos Márk, Németh Kristóf és Osváth Zsolt sem tudták szó nélkül hagyni.

Schobert Norbi mondataitól már nem egyszer volt hangos a sajtó, hiszen rendszeresen mond olyan dolgokat, amik rendesen kiakasztják az embereket. A héten megint kialakult egy botrány, ugyanis a Fókuszban beszélt az úgynevezett aputestről illetve a túlsúlyról, és végül sokak szerint elég durva kijelentések hagyták el a száját.

„Egy bizonyos kor után, ha hízunk, úgy szoktam mondani, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. […] Nekem is volt ilyen, amikor meghíztam, lógott a csöcsöm. Nem akartam már a strandon leülni, mert milyen az, hogy Norbi leül a strandon lógó csöccsel, hát undorító. Kemény munkát fektettem bele, hogy visszamenjek 70 kilóra és most roppant büszke vagyok. […] Vannak hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek, mint a férfi 100 kiló felett kezdődik. Itt nagy tévedésben vannak, a vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi”

– idézi Norbit az NLC, akik kikérték pár híresség véleményét is a témában.

„Ugyanúgy, ahogy tavaly a nőkbe szállt bele páros lábbal, most a nemek közötti egyenlőség jegyében a férfiakat vette elő, hogy senki se maradjon ki. Ez egy nettó bunkó, suttyó, alpári kijelentés volt, és lenne is hozzá egy kérdésem. Norbi is volt túlsúlyos, ahogy a családjában többen is. Vajon velük is így beszélt, csimpánzcsöcsűnek és vágósúlyúnak nevezte őket? Ha pedig nem, akkor mi jogon gondolja, hogy így beszélhet vadidegenekkel, akiket porig aláz ismeretlenül is? Az én válaszom a miértre egyértelmű: valószínűleg a sértést alantas marketingcélra használja fel, így generál magának elérést és figyelmet, miközben egy életre megsebezhet embereket. Ez egy primitív húzás, nagyon káros. Nem véletlenül készítettünk testpozitív divatfilmeket. Tanuljuk már meg, hogy más emberek testére nem mondunk sértőt és nem alázunk meg senkit a testképe miatt”

– mondta a Reggeli műsorvezetője és az ország egyik legismertebb stylistja, Lakatos Márk.

A Keresztanyu és a Barátok közt színésze, Németh Kristóf kicsit nyugodtabban reagált:

„Ahogy Norbit ismerem, pontosan tudja, hogy ha ilyen interjút ad, az végigsöpör a médián és ő küldetéstudatból fogalmazott ilyen sarkosan. Véleményem szerint nem mindegy, hogy milyen magasság párosul a 100 plusz kilóhoz: Norbi magasságával például érthetően nem lenne szerencsés, ha ennyit mutatna a mérleg, éppen ezért nem lehet általánosítani. [...] Köztudott, hogy az izom nehezebb, mint a zsír, ezért a 190 centimhez szerintem nem extrém a 106 kilós súly. Nem érzem magam vágósúlyban lévő disznónak, sőt, most elégedett vagyok a testemmel. Színészként fontos számomra a külső, és remélem, hogy a sok edzés eredményét a Keresztanyu nézői is látják.”

A nagysikerű 1Kanapén című YouTube-show műsorvezetőjét, Osváth Zsoltot viszont láthatóan felidegesítették Schobert Norbi kommentjei, és elég keményen nekiment:

„Vágósúly… Szerintem a 100 kilós disznót faluhelyen még nem vágják, abból nem telik meg az éléskamra. Ha a férfi ott kezdődik, ahol a Schobert Norbi, akkor lehet, hogy inkább becsajozok. Sokat elmond az országról, hogy Norbit fitneszgurunak mondjuk, mert ha ránézek, minden eszembe jut, de az egészséges életmód egyáltalán nem. Vicces, amikor elmondja a véleményét, bár nekem eszembe nem jutna kritizálni az embereket a súlyuk miatt. Nem tudom, hogy ő ezzel a külsővel hogy veszi a bátorságot, hogy bárkiről valamit bántót mondjon. Ha jó modor már nem szorult belé, akkor ajánlanék egy kommunikációs szakembert, de mindenekelőtt egy tükröt.”

Borítókép: Schobert Norbi / Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria