promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Schobert Norbi, könnyek közt árulta el a rossz hírt: „Nem tudok minden elhízott embert megmenteni”
Borítókép:  Schobert Norbi / via ripost.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A gyászoló Schobert Norbi megható üzenettel, könnyes szemekkel búcsúzott attól a több mint 300 kilós férfitől, akinek megpróbált segíteni, de sajnos tegnap este meghalt.

Schobert Norbi az utóbbi évtizedekben rengeteg embernek segített lefogyni, és számtalan ezzel kapcsolatos sikersztori fűződik a nevéhez, de most sajnos rettenetes hírt kellett közölnie a követőivel. Nemrég a szárnyai alá vett egy Bíró Norbert nevű, 57 éves, több mint 300 kilós férfit, aki sajnálatos módon túl későn kérte a híresség segítségét, és tegnap este elhunyt. Norbit letaglózta a tragédia, és egy megható élő videóban búcsúzott tőle.

„Nem tudok minden elhízott embert megmenteni, nem vagyok megmentő. Főleg akkor nem, hogyha ennyire későn szólnak. Figyeljetek oda magatokra. Magyarországon 2,5 millió embernek kell lefogynia, hogy el tudjátok kerülni ezt”

– mondta könnyes szemmel, szomorúan Schobert Norbert.

Látszik, hogy Norbit tényleg megviselte Bíró Norbert halála, ezzel pedig a visszajelzések alapján nagyot nőtt az általában kötekedő kommentelők szemében, hiszen így végérvényesen kiderült, hogy őt tényleg érdekli az emberek sorsa, és nem csupán üzleti céllal kérlel mindenkit arra, hogy térjenek át az egészségesebb életmódra, és fogyjanak le.

Itt lehet megnézni Schobert Norbert könnyfakasztó videóját, amiben elárulja, hogy Bíró Norbert bakancslistáján szerepelt egy utolsó balatoni úszás, amit hamvasztás esetén valóra fognak váltani neki:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás