promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az egész család izgult Schobert Norbi legidősebb fiáért, nagy a tét
Borítókép:  Rubint Réka és Schobert Norbert / via blikk.hu (Pozsonyi Zita)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden család életében eljön az a pillanat, mikor a gyermeknek bizonyítania kell, és ez Schobert Norbiéknál ma délelőtt történt meg.

Hatalmas izgalmakkal indult a nap Schobert Norbert, Rubint Réka és az egész család számára, hiszen a középső gyermekük, a 2005-ben született Norbert élete egyik legfontosabb pillanatához érkezett, ami megpecsételheti a jövőjét. Sok ideje készült erre a megmérettetésre, és a szülők természetesen rettenetesen aggódtak érte, de szerencsére már megnyugodhatnak.

„Annyira, de annyira büszke vagyok a Nagyfiamra, Norbikára! Hosszú, kitartó, kemény felkészüléssel teli hónapok vannak a háta mögött! Ma délelőtt megírta a magyar és matematika felvételit, ami most sem volt könnyű, de túl vagyunk rajta /én azért beleőszültem ebbe a 2x45 percbe/”

írta kicsit megkönnyebbülve Rubint Réka.

A felnőtté válás egyik leglényegesebb lépcsőfoka a felvételi megírása, ugyanis az ottani teljesítmény tényleg nagy hatással van egy fiatal életére. Ezt Schoberték is tudják, hiszen mind a két szülő posztolt ezzel kapcsolatban: Réka megható, ölelkezős képet rakott ki a fenti szöveggel, Norbi pedig nosztalgikus fotókkal kívánt sok sikert fiának – utóbbit itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás