promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi gyereke pont az egészséges ételeket nem szereti – videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Réka visszatért A Konyhafőnök stúdiójába, és vitte magával kóstolni a gyermekét, Schobert Zalánt is.

Nagyon érdekes feladatot kaptak a héten A Konyhafőnök VIP versenyzői, akiknek olyan ételeket kellett eladhatóvá varázsolniuk, amiket a gyerekek többnyire nem szeretnek. Ott volt ezek között a spenótfőzelék, vagy a paradicsomos káposztafőzelék is. Az amatőr szakácsok persze csak az alapanyagokat kapták meg, ezeket aztán úgy variálhatták, ahogy szerették volna.

Itt nem a zsűri, vagyis Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos kóstolt, hanem sztárok és a gyerekeik. Utóbbiak voltak a főszereplők, mert felnőtt fejjel már simán meg tudja kedvelni a spenótot az ember, de kisgyerekként ez álomszerűnek tűnik, hogy valaki ott ül a főzelékes tányér mellett, lapátolja befelé, és azt mondja milyen finom.

A kóstolók között ott volt Rubint Réka, és a gyereke, Schobert Zalán is, akit kiráz a hideg az olyan ételektől, mint a brokkoli, a karfiol, vagy a hal. A lényeg, hogy azokat a menüket nem igazán kedveli, amiben túl sok a zöldség.

Zalán az olyan kajákra esküszik, mint a tejszínes tészta, oldalas, és a bográcsos ételek. Azért Rubint Réka besegített, hogy a zöldségek közül meg szokta enni a főtt kukoricát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás