promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi és Rubint Réka kamu oltást kaptak? – Élő videóban tették helyre a támadókat!
Borítókép:  Schobert Norbi és Rubint Réka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Többen is megvádolták Schobert Norbit és Rubint Rékát, hogy kamu oltást kaptak, ezért a második adagot élőben adatták be maguknak, hogy eloszlassák a kételyeket.

Schobert Norbi az utóbbi időszakban sokakat magára haragított a „csimpánzcsöcs-botránnyal”, majd több tízezer embert mozgatott meg a legújabb retro aerobik videójával, most pedig eljött az ideje annak, hogy ő, és felesége, Rubint Réka is pontot tegyenek a támadások végére, amik szerint pár hete mindketten csupán vitaminokat kaptak a koronavírus elleni vakcina helyett.

Schobert Norbi élőben jelentkezett be egy orvosi rendelőből, ahol először Rubint Réka részesült az oltásban (aki természetesen meg is mutatta a kamerának, hogy igaziról van szó), utána pedig neki is beadták a második adagot, ezzel bizonyítva, hogy az összes pletyka alaptalan volt, és valódi a vakcina, amit kaptak.

Schobert Norbi elmondása szerint még csak nem is fájt a szuri, sőt, el is sütött egy rasszistának tűnő viccet, hiszen azt mondta, hogy ezek után a negyedik gyereküket lehet, hogy „Szüangjüangnak” fogják hívni (ezzel arra célozva, hogy ők a kínai, Sinopharm oltóanyagot kapták), bár Rubint Rékának nem igazán nyerte el a tetszését ez a poén.

Itt lehet megnézni Schoberték videóját, persze csak saját felelősségre, hiszen nem mindenki szereti a tű látványát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás