promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván megharapta Macaulay Culkint egy elismert Oscar-díjas színész
Borítókép:  Macaulay Culkin / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen történetet mesélt Macaulay Culkin, ugyanis kiderült, hogy gyerekként megharapta őt egy világsztár.

Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című családi klasszikusnak köszönhetően hamar minden idők egyik legismertebb gyerekszínésze lett, és felnőttként is rengeteg rajongója van. Nemrég született meg az első gyermeke, szóval már rég elmúltak azok az idők, mikor Kevin McCallisterként menekült a Joe Pesci és Daniel Stern által alakított betörők elől – bár utólag kiderült, hogy az egyik színésztől tényleg volt miért félnie.

Macaulay Culkin elárulta, hogy elég durva dolog történt vele a Reszkessetek, betörők! próbáján: éppen azon a jeleneten dolgoztak, mikor a betörők elkapják, és felakasztják őt az ajtóra, Joe Pesci karaktere pedig azzal fenyegeti meg, hogy leharapdálja az ujjait – az Oscar-díjas színész viszont annyira beleélte magát a szerepbe, hogy tényleg megharapta a 9 éves kollégáját, ráadásul olyan erősen, hogy még a mai napig megmaradt a nyoma.

Mondani sem kell, hogy Macaulay Culkin nagyon kiakadt, hiszen eléggé fájt neki a kis incidens, de nem igazán tudták őt komolyan venni, miközben az ajtóról csüngve hőzöng Joe Pesci butasága miatt.

A Nagymenők sztárja amúgy szinte végig távolságot tartott, és egyáltalán nem barátkozott Macaulay Culkinnal, mivel azt akarta, hogy valóban rettegjen tőle, és úgy tűnik, hogy ez össze is jött.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás