promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni fityiszt mutatott a rosszindulatú kommentelőknek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnő tündéri fotót osztott meg újszülött kisbabájáról, a kommentelőket viszont megelégelte.

A hírességet az elmúlt hetekben folyamatos támadások érik újszülött kisbabájával és anyai döntéseivel kapcsolatban. Emiatt úgy tűnik, egyszer s mindenkorra elege lett a közösségi média felhasználóinak megjegyzéseiből és az állandó, rosszindulatú zsizsegésből, amely körülvette őt és családját.

Nemrég megosztott ugyanis egy tündérien édes fotót az Instagramon pici babájáról, Bendegúzról, a kommentelési lehetőséget azonban ezúttal már nem hagyta meg követőinek. 

A dolog előzménye az, hogy Henit rengeteg online támadás érte az elmúlt időszakban azzal kapcsolatban, hogy hogyan gyakorolja anyai szerepét. 

Közvetlenül a szülés után számos újság alaptalanul megvádolta az énekesnőt, hogy újszülött csecsemőjét otthon hagyva luxus éttermekben falatozik.

Nem sokkal ezután a művésznő feltöltött egy képet, amin újszülött gyermekének keze, és egy piros karkötő látható. Ezzel ismét kivívta a közvélemény haragját, ráadásul még egy gyermekorvos is reagált az énekesnő fotójára, aki szerint nem biztonságos ékszert adni az újszülöttekre.

Heni mindenesetre legújabb fotóján boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik, ölében az alvó Bendegúzzal, aki imádnivalóan édes. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás