promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? – Szegedi Fecsó sokkoló képet rakott ki magáról és a párjáról
Borítókép:  Szegedi Fecsó / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szegedi Fecsó és szerelme, Bea igazán meghökkentő fotót osztottak meg követőikkel, amin duzzadt, bekötött fejjel láthatjuk őket.

Vasvári Vivien egykori férje, Szegedi Fecsó egy évig írogatott jelenlegi barátnőjének, Beának, míg sikerült meghódítania. Azóta is boldogok együtt, és már az első közös interjújuk is megvolt, bár nem sokkal később akadt egy kis gond, miután Bea expasija, az Aranypart című műsorból ismert Mandula Ádám halálosan megfenyegette Fecsót.

Úgy látszik, hogy azóta már megnyugodtak a kedélyek, sőt, újabb szintre emelkedett Bea és Fecsó kapcsolata, hiszen egyszerre feküdtek kés alá.

„Rávettem magam, hogy a régebben boxon, thaiboxon párszor eltört orrom megcsináltassam. Egy páros randival is összekötöttem.. Két rokkant, Bea még a maszkot se tudja hova akasztani”

– írta Szegedi Fecsó, aki azt is elárulta, hogy orrsövény műtétet végeztek rajta.

A pár egy egészen sokkoló képpel közölte a követőkkel ezt a hírt, hiszen mindketten duzzadt, bekötözött fejjel szerepelnek rajta. Ez sokakban aggodalmat keltett, ugyanis Beának például az egész feje körbe van kötve, Fecsó pedig olyan arcot vág, mint aki éppen haldoklik. De szerencsére jól vannak, sőt, még Fecsó viccelődött is azon, hogy Beának levágták a füleit, szóval valószínűleg minden rendben van, ha így tud poénkodni.

Itt lehet megnézni Fecsóék fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás