Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Gabi terhes?

Tóth Gabi terhes?

Színes

Tóth Gabi terhes?

Színes

Promotions 18:58

Az egyik kommentelője egy fotó alapján tette fel a kérdést, Tóth Gabi pedig azonnal válaszolt is.

A Blikk vette észre és adott először tudósítást arról, hogy Tóth Gabi posztolt egy képet a Facebook oldalára, amelynek az elrendezésébe az egyik kommentelő azonnal azt látta bele, hogy Gabi terhes. A kommentelő egyáltalán nem rejtette véka alá az elgondolását, és feltette a nagy kérdést.

„Csak nekem tűnt fel, hogy megint fogják a Gabi hasát, a férje is meg ő saját maga is??”

- írta a kedves rajongó. 

A Krausz Gáborral közösen készült kép amúgy nagyon népszerű volt a rajongók körében, a sztárpár rengeteg lájkot és pozitív értékelést zsebelt be a poszt alatt, dehát nagy sokaságba becsúsznak ilyen váratlan kérdések is. Gabi viszont résen volt és azonnal válaszolt is, hogy ne hagyjon nyitva semmiféle kaput a pletykáknak, mint írta a kommentelőnek:

„Igen! Csak neked! Nem vagyok várandós!!!!”

Gabi teljesen jól tette, hogy válaszol a kommentelőnek, hiszen a közösségi médiában egy váratlan kérdésből is hirtelen óriási pletyka tud kerekedni, sőt, egy fura kép után is elképesztő pletykák kelhetnek útjukra. Vajna Timi nagyon fura képe után például sokan azonnal azt gondolták, hogy timi terhes, mobiltelefonon pedig még jobban átverős volt a kép.

Íme a fotó, amely után jött a kérdés:

Tóth Gabival amúgy hamarosan a TV2 egyik csúcsprodukciójában, a Sztárban sztár című műsorban is találkozhatunk majd a tévében.

Borítókép: Profimedia