promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea terhes?
Borítókép:  Habostorta
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea olyan fotót posztolt, ami miatt sokakban felmerült a kérdés, hogy terhes-e. Aztán mindenki jobban megnézte a képet.

Bár nemrég elindult az a pletyka, hogy Vajna Tímea kibékült volt párjával, Zoltánnal, az üzletasszony hamar megcáfolta ezt, és tájékoztatta a követőit arról, hogy még mindig egyedül van.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy Tímea miért vár ennyit a családalapítással, hiszen egyre közelebb kerül a 40-hez. A Bors kiderítette, mi okoz ekkora fejtörést Andy Vajna özvegyénél.

„Timi egy gyönyörű, csinos nő, de sosem lehet biztos benne, hogy melyik az igazán vonzó egy férfi számára, ő vagy a mesés vagyona. (...) Az az igazság, hogy a pénz mellett Timiéknek fontos az is, hogy a leendő férj és apuka kellően intelligens legyen, mert hisznek a jó és rossz génekben. Kimondva furcsa lehet, de igazából ez egy abszolút normális hozzáállás, hogy valaki minden szempontból hozzá és az igényeihez méltó partnert keres, és mindent megtesz azért, hogy egészséges, okos, szép, csupa jó génekkel megáldott gyereket hozzon a világra”

- nyilatkozott a lapnak egy Tímeához közelálló ismerős.

Ennek a cikknek a megjelenése után persze, hogy nagy megdöbbenést váltott ki Tímea legutóbbi Instagram-posztja, ugyanis többen a követői közül is azt hitték egy pillanatig, hogy terhes. Aztán ahogy jobban megnézték a képet, látták, hogy amit először terhes pocaknak néztek, valójában egy tükör a háttérben.

„Hirtelen azt hittem terhes vagy”

„Hirtelen ranezesre azt hittem a tukorre, hogy pocak”

- egyebek között ilyen kommentek olvashatók a fotók mellett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás