promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő barátnője, Zimány Linda és Neymar exe is beindította a bikiniszezont – válogatás
Borítókép:  Dóra Gyuricza offical - Fotó: Cintia Merl / cmrl_photography
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Röpködtek az ultraszexi fotók az Instagramon, és mi össze is gyűjtöttük nektek a legjobbakat.

Gyuricza Dóra és Rácz Jenő gyönyörű helyen nyaraltak és előbbi bár távolról, de megvillantotta a fenekét bikiniben. Nicki Minaj merészebb volt, mert a fodrásznál még a melltartóját is ledobta. Josephine Skrivertől is érkezett egy friss fotósorozat, amit imádni fogtok.

Zimány Linda már eljutott a Balatonhoz, és igyekezett minél dögösebb fotókkal meglepni a rajongókat. A modell továbbra is gyönyörű, de hát a bikini tudja igazán kiemelni az alakját, akárcsak Kárpáti Rebekának, aki szinte ragyog.

Megyeri Csilla a zöld bikinijében szinte vadító, amit mindenképpen látnotok kell. Vasvári Vivien is visszatért a rovatunkban, aki az elegáns erotikát képviseli. Mindenki nagy örömére Kylie Jenner se bírta ki, hogy ne vetkőzzön le.

Natalia Barulich és Neymar kapcsolata nem volt túl hosszú életű. Valószínűleg nem az volt a gond, hogy a modell nem elég szexi, mert olykor még a sztárfocista is szokta lájkolni Natalia képeit, hiába futott zátonyra a kapcsolatuk. Neymer exe mellett Nicole Borda  és Kiss Virág is megmutatta magát bikiniben.

A múlt heti csábító szexizéseket ide kattintva éritek el!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás