Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mészáros Mercédesz, Palvin Barbi hasonmása, és Gelencsér Timi is vetkőzött a héten

Mészáros Mercédesz, Palvin Barbi hasonmása, és Gelencsér Timi is vetkőzött a héten

Színes

Mészáros Mercédesz, Palvin Barbi hasonmása, és Gelencsér Timi is vetkőzött a héten

Színes

Promotions 18:18

Naomi Campbell újra címlapon pózolt, és a magyar Playboy modell Vass Zita sem volt szégyenlős.

A hetet Curtis exével, Széki Krisztivel indítottuk, akinek továbbra is gyönyörű a dekoltázsa. Caramel felesége, Molnár-Szilágyi Szilvi is bevállalt egy nagyon dögös képet. Úgy döntött, hogy megtanulja szeretni, valamint elfogadni a testét.

Mészáros Mercédesz már Mercedes Blanche néven hódítja meg a világot, és olyan régen jártunk az Instagram oldalán, hogy rengeteg szexi fotóról maradtunk le, de mindet megmutattuk nektek. A másik sztár Naomi Campbell volt, aki a V amerikai divatmagazin címlapján bizonyította, hogy még mindig formában van.

Tudtátok, hogy Palvin Barbinak van egy hasonmása? Thylane Blondeau francia modell, és ha egy bizonyos szögben fotózzák, akkor valóban elképesztően hasonlít a magyar világsztárra. Az Exatlon Hungary riportere, Gelencsér Timi pedig egy szexi fotóval ünnepelte meg, hogy már egy évet töltött Dominikán a műsor miatt.

Vass Zita is szépen halad a ranglétrán, mert amióta pózolt a Playboy címlapján, azóta rengeteg lehetőséget kap. Most újra megmutatta magát meztelenül, valamint szexi bikiniben is. Kaili Thorne is elővette a melleit, és Nina Agdal sem szégyenlősködött.

A múlt heti csábító szexizéseket ide kattintva éritek el!

Borítókép: Mercedes Blanche offical