Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Gabi megmutatta új stílusát, rögtön leesett a rajongók álla – fotó

Tóth Gabi megmutatta új stílusát, rögtön leesett a rajongók álla – fotó

Színes

Tóth Gabi megmutatta új stílusát, rögtön leesett a rajongók álla – fotó

Színes

Promotions 17:36

Tóth Gabi fodrásznál járt, majd nagy örömmel osztotta meg követőivel az új frizuráját, ami egyből elnyerte a közönség tetszését.

Rengeteg dolog történt mostanában Tóth Gabival, hiszen 10 hónapnyi „rejtegetés” után ismét megmutatta cuki babáját, Hannarózát; majd a TV2 bejelentette, hogy ő lesz a Sztárban sztár leszek! című műsor következő évadának egyik zsűritagja; illetve betámadta őt pár kommentelő is, miután kirakott magáról egy csinos szelfit – utóbbi esetről ebben a cikkünkben lehet bővebben olvasni:

Tóth Gabi most elárulta a rajongóinak, hogy hosszú idő után végre el tudott menni fodrászhoz, ráadásul a végeredményt is megmutatta a kíváncsiskodóknak.

A hatás természetesen nem maradt el, ugyanis az énekesnő új frizurája rengeteg dicséretet kapott Instagramon – sőt, egyesek szerint Tóth Gabi most néz ki a legjobban, így nagyon bevált a stílusváltás.

A hírességen rögtön megfigyelhető, hogy rengeteget fogyott az utóbbi időben, és kicsit megnövesztette a haját is, ami remekül áll neki, az emberek pedig szinte a csodájára járnak, hogy milyen jól néz ki.

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi új frizuráját:

Borítókép: Tóth Gabi / Profimedia