promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi kiakadt, miután botoxolással vádolták: „Miért lett divat bántani a szépet??”
Borítókép:  Tóth Gabi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi nemrég kirakott magáról egy szelfit, aminek az lett a következménye, hogy kapott pár kemény beszólást.

Már több mint 450 ezer követője van Tóth Gabinak Instagramon, ezért bármit is csinál, fokozottabb figyelmet kap, így szinte elkerülhetetlenek a támadó kommentek. Az énekesnő tegnap csak úgy posztolt egy szelfit, és igaz, hogy rengeteg dicséretet kapott a kinézetére, mégis jött pár igazán kellemetlen hozzászólás, amiket már ő sem tudott szó nélkül hagyni.

„Botox fér még ajkaidba? Mennyivel szebb, természetesebb a Vera!”

– írta egy kommentelő, majd hamar érkezett is a válasz Tóth Gabitól:

„Botoxot nem tesznek szájba tudtommal, bár nem értek hozzá, hisz nem volt még alkalmam kipróbálni”.

Akadt olyan ember is, aki szerint Tóth Gabinak nem kéne erőltetnie a „nyitott ajkakkal való bamba nézést”, és úgy tűnik, hogy a híresség egészen a szívére vette, hogy egyesek beszólogatnak neki, ezért ma egy külön posztban leírta, hogy a szépséget nem bántani kéne, hanem inkább támogatni és elfogadni:

„Mitől szépül meg a lélek? Többek között attól is, hogy nem fáj, ha valaki szép testileg és lelkileg! Nekem például nem sértés, nem szorongás, nem frusztráció, ha valaki rendben van önmagával! Egyszerűen örülök és elismeréssel, szeretettel nézem a szépet, mert látom benne a küzdelmet, a megannyi bánatot, a sikerélményt! Miért lett divat bántani a szépet?? Nem elnyomni kellene, hanem együtt fejlődni és szeretettel figyelni, ki merre halad az útján! Hiszem, hogy egyszer mindnyájan célba érünk és találkozni fogunk! Én tisztelettel figyelem továbbra is azokat, akik előttem járnak a fejlődés útján testileg és lelkileg egyaránt!”

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi fent említett szelfijét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás