promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi 10 hónapnyi rejtegetés után ismét megmutatta a kislányát – fotó
Borítókép:  Tóth Gabi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabiék tavaly nyáron elhatározták, hogy többé nem mutogatják gyermeküket, Hannarózát a közösségi oldalaikon, de most mégis kivételt tettek, és az is kiderült, hogy miért.

Tóth Gabi és szerelme, Krausz Gábor tavaly júliusban bejelentették, hogy többé nem posztolnak képeket a közös kislányukról, Hannarózáról, mivel szeretnék még ilyen fiatalon is tiszteletben tartani a személyiségi jogait. Ezt az ígéretet azóta is szigorúan betartja a sztárpár, de most sokak meglepetésére mégis megmutatták a picit, és meg is indokolták a döntést.

„2020 nyarán családilag meghoztuk azt a döntést, miszerint kislányunkról, Hannarózáról nem osztunk meg fotót a nyilvános social felületeinken. Az elmúlt év nehézségei, próbatételei közepette az egyetlen boldogságunk a kislányunk, legnagyobb kincsünk, erőnk, hogy együtt, boldog családban élünk. Sok beszélgetés, hosszas mérlegelés, s rajongóink kislányunk felé áramoltatott mérhetetlen szeretete és hónapok óta tartó, rengeteg kérlelő üzenete után úgy döntöttünk, hogy kijelentésünkkel ellentétben, most az egyszer, egy különleges napon, Anyák napján kivételt teszünk, s megmutatjuk őt egy közös fotón”

– írta Tóth Gabi.

Az énekesnő elmondta, hogy a rajongók legnagyobb bánatára tényleg csupán egyszeri alkalomról van szó, szóval nem lesz ebből rendszer. Tóth Gabi azt is elárulta, hogy nem fogadtak el külön díjazást a szereplésért, hiszen továbbra is azt vallják családilag, hogy egyik gyermekükkel kapcsolatos megnyilvánuláshoz sem fűződhet semmilyen anyagi érdek.

Itt lehet megtekinteni a cuki fotót a kis Hannarózáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás