promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Tóth Gabiék törölték az összes képet a lányukról
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi és Krausz Gábor ezelőtt rendszeresen osztott meg fotókat kislányukról, Hannarózáról. Most azonban az összes eltűnt, mi több, az egész család törölte a kislányról készült képeket. Kiderült, hogy miért.

Furcsa dologra lettek figyelmesek Tóth Gabi követői. Az énekesnő Instagram-oldaláról egyik pillanatról a másikra eltűnt az összes olyan fotó, ami a kis Hannarózáról készült. Sőt, nemcsak az énekesnő, de férje, Krausz Gábor, nővére, Tóth Vera, és a család többi tagjának közösségi oldaláról is.

Néhány órával ezelőtt Gabi egy hosszú bejegyzésben elmagyarázta, hogy miért törölte mindenki a képeket.

„Hoztunk családilag egy nagyon fontos, hetek óta fontolgatott döntést, miszerint Gyermekünkről, Krausz Hannaróza Máriáról több fotót nem osztunk meg a nyilvános social felületeinken. Az eddigi, vele kapcsolatban feltöltött fotókat, tartalmakat is töröltük. Ezt férjem, Krausz Gábor és testvérem, Tóth Vera is megtette. Miért? Azért, mert gyermekünk a legfontosabb.

Szeretnénk a jogait tiszteletben tartani akkor is, ha még nagyon kicsi és azt hisszük, sokminden nem számít még ebben a korban... Rájöttünk, minden számít...Eddig nem ástuk bele magunkat ebbe a témába, csupán a boldogságunk, szerelmünk gyümölcsét szerettük volna világgá kürtölni. Semmilyen »ego ügy«, magamutogatás és érdek nem fűződött Hannával kapcsolatos megnyilvánulásokhoz..”

Gabi úgy fogalmaz, Hannaróza egy csoda, aki úgy jött az életükbe, hogy azt hitték, ők soha nem élhetik át a szülői érzéseket, de az, hogy megszületett, felülírt mindent. Viszont annak ellenére, hogy úgy hisszük, a világ szép, békés, jó hely, sajnos azt tapasztaljuk, hogy már nem olyan, mint pár évvel ezelőtt, ezért döntöttek úgy, hogy nem akarják többet a csodálatukat úgy kifejezni a social felületeken, hogy a gyermekük arca is látszik:

„Ez maradjon a mi, privát megélésünk. Ezzel talán megvédhetjük őt sok veszélytől, amikről talán nem is tudjuk, hogy léteznek. Sok álmatlan éjszaka, beszélgetés eredményezi felelős döntésünket. Ösztönözni szeretnénk erre a többi, híres/hétköznapi anyukát, apukát is. Persze mindenkinek szíve joga, hogy tesz... Mi így látjuk helyesnek. Köszönjük mindenkinek, aki segített ebben a döntésben. Gabi, Gábor, Hannaróza és a Csalàd”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hoztunk családilag egy nagyon fontos, hetek óta fontolgatott döntést, miszerint Gyermekünkről, Krausz Hannaróza Máriáról több fotót nem osztunk meg a nyilvános social felületeinken. Az eddigi, vele kapcsolatban feltöltött fotókat, tartalmakat is töröltük. Ezt férjem, Krausz Gábor és testvérem, Tóth Vera is megtette. Miért? Azért, mert gyermekünk a legfontosabb. Szeretnénk a jogait tiszteletben tartani akkor is, ha még nagyon kicsi és azt hisszük, sokminden nem számít még ebben a korban... Rájöttünk, minden számít...Eddig nem ástuk bele magunkat ebbe a témába, csupán a boldogságunk, szerelmünk gyümölcsét szerettük volna világgá kürtölni. Semmilyen “ego ügy”, magamutogatás és érdek nem fűződött Hannával kapcsolatos megnyilvánulásokhoz.. Hannaróza egy csoda, úgy jött az életünkbe, hogy azt hittük, mi soha nem élhetjük át a szülői érzéseket, hogy nem foganhat meg, de megérkezett és ez felülírt mindent. Ajándék volt és most is csak gyönyörködni tudunk benne. Viszont annak ellenére, hogy mi azt hisszük, a világ egy szép, békés, jó hely, azt tapasztaljuk, hogy már nem olyan, mint jónéhány évvel ezelőtt, (mint pl a mi gyermekkorunkban), így nem akarjuk többé csodálatunkat kifejezni a social felületeinken úgy, hogy gyermekünk arca is látszik. Ez maradjon a mi, privát megélésünk. Ezzel talán megvédhetjük őt sok veszélytől, amikről talán nem is tudjuk, hogy léteznek. Sok álmatlan éjszaka, beszélgetés eredményezi felelős döntésünket. Ösztönözni szeretnénk erre a többi, híres/hétköznapi anyukát, apukát is. Persze mindenkinek szíve joga, hogy tesz... Mi így látjuk helyesnek. Köszönjük mindenkinek, aki segített ebben a döntésben. Gabi, Gábor, Hannaróza és a Csalàd.

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás