promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka a Sztárban Sztár leszek mentoraként tér vissza a képernyőre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megújul a Sztárban sztár leszek! mentorcsapata. Majka egy év kihagyás után, a TV2 legnépszerűbb énekes műsorában tér vissza a képernyőre. 

Bár a koronavírus-járvány miatt a Sztárban sztár leszek! második évada is nehéz helyzetbe került, most azonban már biztos, hogy a TV2 tehetségkutató műsora ősszel visszatér a képernyőre. Sőt, már azt is tudni, hogy kik lesznek a mentorcsapatban.

Pápai Joci mellett Tóth Gabi is visszatér,  aki 2019-ben az első évadan ment szülni , Bereczki Zoltán és Horváth Tomi helyére viszont érkezik Köllő Babett és Majka is. 

 [[cikk1]]

Útóbbi a Borsnak adott interjúban elmondta, hogy az új évadban is a tőle megszokott őszinteséggel fogja véleményezni a produkciókat, még ha ezzel össze is töri egy versenyző álmait.

Biztos, hogy őszinte leszek, mint mindig és sokszor nem esik majd jól, ha meg kell mondanom egy előadónak, hogy rossz amit csinál. Viszont aki erre a műsorra jelentkezik, vállalnia kell, hogy kertelés nélkül a szemébe mondja a zsűri a véleményét 

– mondta a lapnak a rapper, aki már alig várja, hogy a képernyőn lehessen egy új szerepkörben. 

Sosem dolgoztam mesterként még tehetségkutatóban, ezért nekem ez egy teljes új feladat lesz, eddig még nem pártfogoltam tehetségeket, sosem volt erre időm a saját projektjeim mellett, pedig mindig is érdekelt. Picit félek is tőle, mert az ilyen típusú műsorokban nagyon részrehajló tud lenni az ember, a saját versenyzőivel. 

–  nyilatkozta Majka, a rapper hozzátette, hogy boldog, hogy ilyen jó partnerekkel ülhet a mentori székben.

Pápai Joci a barátom, örülök, hogy egy műsorban szerepelhetünk, hiszen nagyon jó energiák vannak közöttünk. Gabival ugyan először fogok együtt dolgozni, de kölcsönösen bírjuk egymást. És nem utolsósorban Babettal, akivel rengetegszer találkoztunk már közös munka kapcsán, szintén barátság fűz hozzá.

– mondta a zenész.

A Sztárban sztár leszek! első szakaszában ezúttal is az előválogatók és a középdöntő várja majd a nézőket, az élő adások alkalmával pedig a 12 döntős sorsának alakulását követhetik figyelemmel. Az énekesek látványos élő showkban próbálják majd hétről-hétre a legtökéletesebben hozni mind hangban, mind megjelenésben az ikonikus külföldi és hazai előadókat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás