promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az első kép Dér Heni mindössze egyhetes babájáról
Borítókép:  Dér Heni / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy héttel a kalandos szülés után Dér Heni és Bakos Gergő megmutatták a nagyvilágnak pici babájukat, Bendegúzt.

Dér Heni első gyermeke a vártnál később érkezett, pedig az énekesnő szinte mindent megpróbált (még a szexet is), hogy beinduljon a szülés. Több mint egy hét várakozás után a baba úgy döntött, hogy ideje megszületnie, de az énekesnő és férje, Bakos Gergő a kórházba menet dugóba keveredtek, ezért csak rendőri felvezetéssel sikerült időben eljutniuk a szülőszobába, ahol napvilágot látott Bendegúz, akit most meg is mutatott a kíváncsi közönségnek a sztárpár.

„Egy hete, amikor elkezdődtek az első fájások, még nem gondoltam, hogy ekkora boldogságot tudsz adni nekem picike csöppség!!! A szülés pillanata valóban egy katartikus csoda!! Végig pontos lélekjelenléttel küzd anya és gyermeke: majd a megkönnyebbülés, sírás, egybeolvadás... Köszönöm, hogy átélhettem én is ezt a csodát és köszönöm, hogy férjemként a részese voltál Bakos Gergő... Isten hozott Bakos Bendegúz Gergő!!”

– írta Dér Heni.

Az biztos, hogy nem volt egyszerű, de szerencsére hatalmas boldogsággal végződött az eset. Dér Heni és Bakos Gergő végre megkapták, amire legjobban vágytak, és megérkezett hozzájuk Bakos Bendegúz Gergő, a család legújabb tagja, akit már olyan hosszú ideje vártak haza.

Itt lehet megtekinteni az első közös képet a családról:

Dér Heni amúgy a napokban eléggé kiakadt, mikor többen is beszólogattak neki a közösségi oldalán egy fotó miatt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás