promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni még szexszel sem tudja beindítani a szülést
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sehogy se tudja beindítani kisfia születését Dér Heni. Az énekesnő a közösségi oldalán számolt be arról, hogy eddig milyen praktikákat vetett be annak érdekében, hogy napvilágot lásson a pici, aki az eredeti időponthoz képest már egy hete késik. 

 

Még a szex sem tudta beindítani a szülést Dér Heniéknél - erről az énekenő a közösségi oldalán számolt be. Már több természetes módszert is kipróbáltak párjával, Gergővel, hogy kisfa, Bendegúz napvilágot lásson. A pici az eredeti időponthoz képest egy hete késik, és a szülők nem szeretnének mesterséges indítást. 

„Már annyi tippet kaptunk milyen természetes módszerek vannak a szülés beindítására, mi nem győzzük sorra venni őket.. Nem siettetni szeretnénk a kisfiunkat (már késik), csak szeretnénk elkerülni a mesterséges indítást.. Ezért ma fellépcsőztünk a várba, hátha...Amennyire kis sunyi, szerintem jót fog ezután is a pocakban pihenni… Most tonikot iszom, és igen, már a többi is megvolt..”

- írta Heni a képe alá, aki kommentben azt is megírta, hogy még a szexet is kipróbálták, hátha ettől beindul a szülés. 

Hódi Pamela viszont már haza is térhetett a kórházból kislányával. - írja a 24.hu

A celeb két napja posztolt utoljára a kórházi ágyán ülve és elmondta, hogy még aznap megszületik második gyereke. A 24 óra alatt eltűnő Instagram-történetéből pedig már az is kiderült, hogy kislánya már otthon is van.

„Sziasztok, most egy kis időre elköszönök Tőletek, mert elérkezett a napja annak hogy átvegyük Istentől az ajándékunkat”

– írta Hódi Pamela.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás