promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Szegedi Fecsó: „négy feleséget ugyanolyan gyorsan megunsz, mint egyet” 
Borítókép:  Instagram / szegedifecsofficial
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az önmagát „hobbicelebként” aposztrofáló üzletember nemrég elárulta, hogy a többnejűség csak elméletben hangzik jól, valójában a férfiak testileg ugyanolyan gyorsan ráunnak az összes feleségre, utána pedig már csak nyűgöt jelentenek a számukra.

Fecsót nemrégiben arról kérdezték a LifeTV másorában, hogy mi a véleménye a többnejűségről. Az üzletember, aki köztudottan attól sem nem riad vissza, hogy egyszerre öt nővel is kavarjon, a másorban kifejtette, hogy 

„Elsőre jól hangzik, de négy feleséget mondjuk ugyanolyan gyorsan megunsz, mint egyet – testileg. És utána mi marad? Négy darab születésnap, négy darab névnap, négy darab anyós, négy házassági szerződés, négy darab romantikus sorozat, amit végig kell nézni, amikor épp focimeccset szeretnél nézni” 

– fejtette ki a férfi, hozzátéve, hogy feleségek helyett csajok és szeretők kellenének neki.

Fecsó arról is mesélt, hogy egy időben öt darab barátnője volt egyszerre, és ezt az helyzetet rendkívül csodálatos időszakként élte meg.

A fentiek fényében neme meglepő, hogy Fecsó Vasvári Viviennel kötött házassága tiszavirágéletű volt csupán. A luxusfeleség és Szegedi Ferenc, vagyis Fecsó, hosszas huzavona után tavaly novemberben váltak el hivatalosan. Sosem titkolták, hogy voltak náluk az együtt töltött évek alatt kemény mélypontok is, a kegyelemdöfést azonban minden bizonnyal az az eset adta meg a kapcsolatuknak, amikor kiderült, hogy Fecsó egyszerre két lánnyal csalta meg Vasvári Vivient, az esetről pedig videó is készült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás