promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fecsó egyszerre két lánnyal csalta meg Vasvári Vivient, és erről videó is készült
Borítókép:  Szegedi Fecsó / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szegedi Fecsó édeshármasa hamar rémálommá vált, miután a lányok felvették az együttlétet és elkezdték zsarolni őt – végül akkori párjánál, Vasvári Viviennél kötött ki a szexvideó.

Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc, vagyis Fecsó hosszas huzavona után tavaly novemberben váltak el hivatalosan. Sosem titkolták, hogy voltak náluk az együtt töltött évek alatt kemény mélypontok is, de most Fecsó egy olyan hihetetlen történetet mesélt el a Life TV Bréking című műsorában, ami biztos, hogy sokaknál ki fogja csapni a biztosítékot.

Egyszer annyira zátonyra futott Vasvári Vivienék kapcsolata, hogy egyik este egy szórakozóhelyen édeshármasra csábította Fecsót két lány, ő pedig belement a dologba. Az aktusról felvételt is készítettek a szexpartnerei, amit először megpróbáltak eladni egy magazinnak, de amikor nem jártak sikerrel, megzsarolták Fecsót, hátha tőle kapnak pénzt. Ő nem engedett a fenyegetésnek, ekkor küldték el Vasvári Viviennek a kompromittáló videót, amiből hatalmas botrány lett.

Fecsó szerint „bedzsinázták” őt, vagyis kábítószert csempésztek az italába, és egyáltalán nem büszke arra, amit tett. Ettől függetlenül nem aggódott azért, hogy esetleg nyilvánosság elé kerül a szexvideó, hiszen saját elmondása szerint igazi „referencia munkát” csinált.

Ezt az esetet amúgy még túlélte a kapcsolatuk Vasvári Viviennel, de ezek után nehéz elképzelni, hogy mi lehetett az, ami végül véget vetett annak.

Itt lehet meghallgatni a teljes történetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás