Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Feldúltan távozott válóperéről Vasvári Vivien

Feldúltan távozott válóperéről Vasvári Vivien

Színes

Feldúltan távozott válóperéről Vasvári Vivien

Színes

Promotions 10:50

Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc (Fecsó) nyugodtan érkeztek meg a válóperes tárgyalásukra, de a végén Vivien feldúltan távozott az épületből.

Bíróságra ment Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc (Fecsó), hogy a válásuk után még nyitva lévő kérdéseiket elrendezzék. A Bors beszámolója szerint a felek (akik alig egy évig voltak házasok) nyugodtan érkeztek meg a helyszínre, de a végén Vasvári Vivien már feldúlva távozott. Mikor elhagyta az épületet bemutatott a bulvárlap fotósának.

A helyzet az, hogy párnak van egy majdnem kétéves fia, Edward, akit közösen nevelne majd. De a gyerektartás összegéről például nem tudnak megegyezni. A Bors úgy tudja, a volt férj 250 ezer forint gyerektartást fizet havonta, illetve lakást biztosít Vivennek. Az ingatlan pedig Edward nevén van, amit édesanyja haszonélvezettel használja és bérbeadja.

Vasvári Vivien azonban mást állít, szerint nem 250 ezer, hanem 150 ezer forintot fizet neki havonta Fecsó, aki ráadásul kitette őt abból az albérletból, ahol közösen éltek. Sőt, a lakás nincs még a kisfia nevén.

Borítókép: Blikk

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria