promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feldúltan távozott válóperéről Vasvári Vivien
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc (Fecsó) nyugodtan érkeztek meg a válóperes tárgyalásukra, de a végén Vivien feldúltan távozott az épületből.

Bíróságra ment Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc (Fecsó), hogy a válásuk után még nyitva lévő kérdéseiket elrendezzék. A Bors beszámolója szerint a felek (akik alig egy évig voltak házasok) nyugodtan érkeztek meg a helyszínre, de a végén Vasvári Vivien már feldúlva távozott. Mikor elhagyta az épületet bemutatott a bulvárlap fotósának.

A helyzet az, hogy párnak van egy majdnem kétéves fia, Edward, akit közösen nevelne majd. De a gyerektartás összegéről például nem tudnak megegyezni. A Bors úgy tudja, a volt férj 250 ezer forint gyerektartást fizet havonta, illetve lakást biztosít Vivennek. Az ingatlan pedig Edward nevén van, amit édesanyja haszonélvezettel használja és bérbeadja.

Vasvári Vivien azonban mást állít, szerint nem 250 ezer, hanem 150 ezer forintot fizet neki havonta Fecsó, aki ráadásul kitette őt abból az albérletból, ahol közösen éltek. Sőt, a lakás nincs még a kisfia nevén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás