Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Most beleshetsz Opitz Barbi szoknyája alá, felkészültél a látványra? – fotó

Most beleshetsz Opitz Barbi szoknyája alá, felkészültél a látványra? – fotó

Színes

Most beleshetsz Opitz Barbi szoknyája alá, felkészültél a látványra? – fotó

Színes

Promotions 18:58

Opitz Barbi megint egy brutálszexi képpel ajándékozott meg minket, aminek köszönhetően most még a szoknyája alá is beleshetnek a kíváncsiskodók.

Ha Amerikába születik Opitz Barbi, valószínűleg már rég világsztár lenne, hiszen csodás hangja van, rendkívül csinos és megvan benne az a különleges kisugárzás is, ami ahhoz szükséges, hogy az emberek megjegyezzék őt. A fiatal énekesnőt nagyon szereti a közönség, és ez az Instagramon látható kommentek is bizonyítják, hiszen szinte csak dicséreteket kap, akármit is rak ki.

Opitz Barbi természetesen most is elképesztően dögös képeket posztolt magáról, amiken egy rózsaszín egyberuhában pózol, ez pedig tökéletesen elég volt ahhoz, hogy szinte megvaduljanak a követők, ugyanis pont olyan szögből fotózták őt, hogy beláthatunk a szoknyája alá, és megcsodálhatjuk a szexi lábait – ennek pedig valószínűleg nagyon örülnek azok, akik számára ő a megtestesült álomnő.

A visszajelzések alapján Opitz Barbi igazán boldoggá tette az embereket, hiszen annyi szívecskét küldtek neki a követői, hogy ha mindegyik egy szelet vajaskenyér lenne, akkor már jó eséllyel megszűnt volna az éhezés a bolygón – „kis” túlzással.

Itt lehet megtekinteni Opitz Barbi csábító posztját, és a vadító tekintete alapján nagyon úgy tűnik, hogy cseppet sem zavarja őt, ha valaki nem éppen a szemébe néz:

Borítókép: Opitz Barbi / Profimedia