promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva megvillantotta hatalmas melleit, majd elárult egy titkot a Való Világról – képek
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori Való Világ-játékos, Baukó Éva szexizett egyet a szabadban, miközben elmesélte élete egyik legnagyobb traumáját is, ami miatt évekig halogatta a jogosítvány megszerzését.

A Való Világ 4. szériájának finalistája, Baukó Éva az utóbbi hónapokban rengeteg botrányba keveredett, hiszen elég keményen nekiment Tóth Gabinak, aztán Zimány Linda, Vasvári Vivien illetve Vajna Timi is megkapták a magukét tőle, majd nemrég úgy összekapott egykori barátjával, Alekosszal, hogy bírósági ügy lett belőle.

Baukó Éva általában elképesztően dögös fotókat rak ki magáról, és ez most is így van, ugyanis olyan mély dekoltázst villantott, hogy szinte lehetetlen nem az óriási melleit nézni – de most nem csupán egy vadító posztot kaptunk tőle, hanem örömhír is járt mellé, hiszen a hírességnek sikerült túllépnie egy régi traumán, és végre elkezdett vezetni.

„18 évesen kezdtem el Kreszre járni. Sajnos akkoriban a gimis osztálykiránduláson a buszunk összeütközött egy személygépkocsival, ahol egy ember meghalt egy ember súlyosan megsebesült. Az osztálytársaim közül is sokan megsebesültek, én hátul ültem és egy nagy csattanást éreztem, szerencsére nekem nem lett semmi bajom. Abban a helyzetben sokkos állapotba kerültem és abbahagytam a KRESZ-t, így nem is lett meg sajnos a jogsim. Később 26-27 évesen pánikbeteg lettem (így is költöztem be a villába), ami 7 évig tartott, hol enyhébb, hol súlyosabb tünetekkel, így esélyem sem volt arra, hogy nekivágjak a vezetésnek. Ekkortájt nemhogy vezetni képtelen lettem volna, még tömegközlekedésre se nagyon mertem szállni. Másfél évvel ezelőtt azonban megszereztem a jogsim! Múlthéten pedig megvettem életem első autóját egy Toyota Yaris-t. Most pedig gyakorolgatom a vezetést, hogy rutinom legyen, és egyelőre élvezem minden pillanatát”

– árulta el Baukó Éva.

Valószínűleg sokan nem tudták eddig, hogy Baukó Éva pánikbetegséggel szerepelt a Való Világ 4-ben, így egy újabb titokról rántotta le a leplet a botrányhősnő, aki mostantól az új kocsijával rója az utcákat.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva csábító képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás