Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rendőrök kísérték a kórházba a vajúdó Dér Henit

Rendőrök kísérték a kórházba a vajúdó Dér Henit

Színes

Rendőrök kísérték a kórházba a vajúdó Dér Henit

Színes

BV 07:37

Tegnap megszületett az énekesnő és férje, Bakos Gergely első gyermeke. A csöppség és az édesanya is jól vannak, igaz, a szülés nem egészen úgy indult, ahogyan azt tervezték.

Tegnap reggel indult be a szülés Heninél. A pár természetesen azonnal elindult a kórházba, azonban alighogy elindultak, máris dugóba keveredtek a reggeli forgalomban. Természetesen nagy volt a riadalom, hogy időben bejutnak-e a szülészetre – végül a rendőrség sietett a kismama segítségére, aki hatósági felvezetéssel érkezett meg a klinikára. 

A szülés megindulása nem volt váratlan fejleményt, a sztárcsemete ugyanis már egy hetes késében volt az orvosok által kiírt szülés időpontjához képest.

A pár korábban arról is beszámolt, hogy számtalan praktikát bevetetettek annak érdekében, hogy beinduljon a szülés, végül azonban úgy tűnik, a kisbaba saját döntés alapján hagyta el kényelmes, biztonságos „lakhelyét.”

A baba és a mama is jól vannak.

Korábban írtunk róla, hogy mielőtt Heniék bejelentették volna a terhességet, a pár titokban, egy szűk körű ceremónián fogadott örök hűséget egymásnak. Az esküvő szigorú biztonsági előírások mellett zajlott, mivel az énekesnő szülei egy héttel az esküvő előtt elkapták a koronavírus, így ők csak online láthatták, ahogy lányuk kimondja a boldogító igent.

A szülés előtt Heni egyébként beolttatta magát a koronavírus elleni vakcinával, mivel úgy érezte, így a baba és saját maga is nagyobb biztonságban lesznek.

Sok boldogságot kívánunk a párnak!

Borítókép: Instagram / Dér Heni