Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Katalin hercegné felvett egy olcsó tornacipőt – persze a cucc rögtön kapós lett

Katalin hercegné felvett egy olcsó tornacipőt – persze a cucc rögtön kapós lett

Színes

Katalin hercegné felvett egy olcsó tornacipőt – persze a cucc rögtön kapós lett

Színes

Promotions 21:41

Nem ez az első eset, hogy órákon belül hiánycikké válik miatta valami.

A Vilmos herceggel kereken 10 éve házasságban élő Kate Middleton a múltkor felvett egy 30 fontba (nagyjából 12 ezer forintba) kerülő tréningcipőt, és ezzel elképzelhetetlen lavinát indított el. A brit alattvalók rögtön kifosztották miatta a Marks and Spencer boltokat, de a cipő mára újra visszakerült az online kínálatba.

Fotó: Profimedia

Annyit azért tegyünk hozzá a történethez, hogy Adidas lábbelikről van szó, és rögtön háromféle színben is elérhetik a Katalin kifinomult ízlését majmolni akarók. Nem ez volt egyébként az első eset, hogy a hercegné ruhái hirtelen az érdeklődés középpontjába kerültek, és

órákon belül elfogytak.

Mivel Katalin zöld csíkokkal díszített fehér tréningcipőben fotózkodott, természetesen a legtöbben erre a modellre vágynának, ami azonban sajnálatos módon jelenleg nem elérhető. Van viszont kék színű szivárvány csíkokkal, ezüst, pasztell stráfokkal, illetve fekete-fehér zebramintás.

A hercegnét februárban fotózták le az irigyeltté vált cipőben, mégpedig egy londoni jótékonysági sportrendezvényen. A futáson kívül egyebek mellett a taekwondót is kipróbálta, de a legtöbben most is csak a ruházatára figyeltek.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria