promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Veszélyben a Joker folytatása?
Borítókép:  Joker szerepében Joaquin Phoenix / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyanúsan nagy a csend a Joker folytatása körül, mivel se Joaquin Phoenix, se Todd Phillips nem mondanak semmit a várva várt filmről, de a Warner Bros.-nak köszönhetően most felcsillant a remény.

2019-ben mutatták be a DC és a Warner Bros. sikerfilmjét, a Jokert, ami világszerte több mint 1 milliárd dollárt termelt a mozikban, ráadásul két Oscar-díjjal jutalmazták. Joaquin Phoenix elképesztő alakítást nyújtott Todd Phillips mesterművében, amit a kritikusok és a közönség is többnyire imádott, így rögtön beindultak a folytatásról szóló szóbeszédek – és igaz, hogy a stúdió végül bejelentette a második részt, de a rendező később cáfolta, hogy lenne bármi konkrétum ezzel kapcsolatban.

Joaquin Phoenix és Todd Phillips is nagyon titkolóznak, ez pedig az utóbbi időben sokakban aggodalmat keltett, hiszen a nagy csend miatt egyre inkább úgy tűnt, hogy nem folytatják Joker történetét. Most viszont a Warner Bros. egyik friss jelentéséből kiderült, hogy közel sincs veszve a remény, mivel hivatalosan is még mindig a tervek között szerepel a Joker 2.

Az biztos, hogy nem sietik el a dolgot, és ez valószínűleg azért van, mert szinte minden érintett elfoglalt: Todd Phillips éppen a híres pankrátor, Hulk Hogan életrajzi filmjén dolgozik, amiben Chris Hemsworth lesz a főszereplő; Joaquin Phoenix pedig hamarosan Bonaparte Napóleonként lesz látható Ridley Scott legújabb alkotásában.

Joaquin Phoenix annak idején elárulta, hogy számára a Joker egy különálló film, de állítólag a Warner Bros. ajánlott neki 50 millió dollárt, hogy térjen vissza a második, illetve a harmadik részre, és ennek már ő sem tudott nemet mondani. Todd Phillips is jelezte, hogy szívesen megcsinálná a folytatást, szóval ezek alapján lassan, de biztosan alakul a projekt, csak még türelmesen kell várnunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás