promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napóleonról készít epikus filmet Joaquin Phoenix és Ridley Scott
Borítókép:  Joaquin Phoenix és Napóleon / via femina.hu / AFP / Promotions.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Gladiátor rendezője, Ridley Scott nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis egy Bonaparte Napóleon életéről szóló alkotáson dolgozik, aminek ráadásul a Jokerből ismert Joaquin Phoenix lesz a főszereplője.

Ridley Scott már rengetegszer bizonyította, hogy korunk egyik legfontosabb filmkészítője, hiszen a látványos sci-fik mellett a nagyszabású, történelmi ihletésű művekhez is ért, így nem véletlen, hogy milliók rajonganak a munkáiért. A SlashFilm most arról ír, hogy pályafutása eddigi talán legfontosabb projektjét találta meg magának a rendező, ugyanis minden idők egyik leghíresebb emberéről készít filmet.

Ridley Scott hamarosan a legendás francia hadvezér, Bonaparte Napóleon történetét meséli el nekünk egy igazán epikusnak ígérkező alkotásban, ráadásul az is kiderült, hogy az Oscar-díjas Joaquin Phoenix fogja alakítani az ikonikus figurát.

A jelenleg Kitbag – vagyis szabad fordításban Málhazsák – munkacímmel rendelkező mű forgatókönyvét David Scarpa írja, aki A világ összes pénze című filmnél már együtt dolgozott Ridley Scott-tal, és elvileg egy elég bensőséges, érdekes oldalról közelítik meg Napóleont. A történet érinteni fogja a feleségével való viszonyát, a feltörését, és a hatalmas hódításait is, így tényleg megismerhetjük majd.

Joaquin Phoenix egy fantasztikus színész, aki mindent belead az alakításaiba, így bízhatunk benne, hogy itt is remekelni fog, és a játéka csak jobbá teszi majd a már most izgalmasnak tűnő alkotást. Az sajnos még nem derült ki, hogy pontosan mikor érkezik a Kitbag, hiszen a Joker esetleges folytatásai, és Ridley Scott Gucci-filmje miatt eléggé elfoglaltak a készítők, de utána valószínűleg egyből elkezdik a forgatást, és talán három-négy év múlva már láthatjuk a végeredményt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás