promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis és Ganxsta Zolee annyira nem bírtak magukkal, hogy Demcsák Zsuzsának kellett közbelépnie – videó
Borítókép:  Curtis és Ganxsta Zolee / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsának muszáj volt szétültetnie Curtist és Ganxsta Zolee-t, miután a viselkedésükkel megzavarták a Bréking adásának felvételét.

Ganxsta Zolee, Curtis és Kucsera Gábor voltak a Life TV-n futó Bréking című műsor vendégei, ahol az olimpikonunk éppen arról beszélt, hogy ki az, akitől tanácsot kér az élet nagy kérdéseinél. A komoly témát viszont hamar megzavarta a két rapper viháncolása és poénkodása, ezért Demcsák Zsuzsa rájuk szólt, hogy tiszteljék meg Kucsera Gábort és figyeljenek rá, de a szóbeli figyelmeztetés nem volt elég, ezért komolyabb eszközhöz folyamodott a műsorvezető.

Demcsák Zsuzsa az általános iskolai tanárok bevált módszerét alkalmazta, és konkrétan adás közben szétültette Ganxsta Zolee-t és Curtist, viszont még ennek hatására sem szűnt meg a mókás rendbontás: tovább folytatódott a röhögcsélés, hülyéskedés, így nem igazán tudták megbeszélni a bensőséges témát.

Kucsera Gábor éppen azon volt, hogy megnyíljon a kamerák előtt, de szerencsére úgy tűnt, hogy nem sértődött meg a két zenész vállalhatatlan viselkedésén, amivel megakasztották őt.

Az biztos, hogy Curtis és Ganxsta Zolee nagyon egymásra találtak a Brékingben, ezen pedig jót mulattak a nézők – bár maga az adás szinte percek alatt káoszba fulladt, és végül már Demcsák Zsuzsa is csak mosolyogni tudott a dolgon.

Itt lehet megtekinteni egy részletet a Brékingből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás