promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy átveréshez használták fel a nevét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő nagyon kiakadt, amikor megtudta, hogy csalók az ő nevét használják fel annak érdekében, hogy fogyasztószereket áruljanak az interneten. Reméljük, hogy téged még nem talált meg ez az oldal. 

 

Tóth Gabi a Facebook-on osztott meg egy posztot, amelyben végtelenül felháborítónak tartja, hogy csalók az ő nevével reklámozva kockáztatják mások egészségét.  

"Semmi fogyasztószert nem reklámozok és soha nem indított ellenem pert senki, és soha nem nyilatkoztam ilyeneket! Meg amúgy is ez az egész rohadt felháborító, hogy ilyen kamu oldalak így hazudnak és a fogyasztószereiket a nevemmel reklamozzák... ki tudja mi van benne.. és ha valaki megbetegszik?? Soha nem adnám a nevem ilyen termékekhez..."

- írta Tóth Gabi, aki mindenkit arra kér, hogy ne rendeljenek többet a fogyasztószerekből, és ha feldobja a hirdetést az internet, jelentsék az oldalt. Az énekeső természetesen megteszi a megfelelő jogi lépéseket a céggel szemben. 

"Vigyázzunk, mert egyre több a visszaélés.... és könyörgöm senki ne adja ki a bankkártyája adatait, facebook vagy egyéb jelszavait senkinek! Ha vannak oldalak, akik ezeket kérik, azok egyértelmű csaló, kamu oldalak!!" 

Gabi korábban a család.hu oldalán számolt be arról, hogy kislánya, Hannaróza szülése után felborult a hormonháztartása, melynek következtében súlyos autoimmun betegség alakult ki nála. A hashimoto elnevezésű betegség a pajzsmirigy alulműködéséhez vezet, ami a legtöbb esetben hízást eredményez a betegeknél. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás