promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló videó: 9 éve megjósolták a koronavírust, ráadásul milliók szeme láttára?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valakinek elgurult a gyógyszere, aztán sokan kedvet kaptak azt megkeresni.

A koronavírus-járványban hatalmas potenciált látnak az összeesküvés-elméletek gyártói, szinte minden hétre jut egy-egy olyan konteó, amely vagy azt állítja, hogy a Covid-19-et már jóval előbb megjövendölték bizonyos körökben, vagy éppen azt, hogy a járvány köntösébe bújtatva például férgeket akarnak bevinni a szervezetünkbe. Az egyik leghíresebb koronavírusos konteó szerint ugyanis a maszkokban fura kis lények élnek, amelyek azonnal előjönnek, ha egy kis vizet spriccelünk rájuk.

Ezt az állítást azóta már megcáfolták, de önmagunk is leleplezhetjük otthon, hogy az igazság valahol máshol van. Persze nem ez az egyetlen ilyen rövid időn belül hatalmas népszerűségre szert tevő elmélet, van ebből még jó pár, például az, hogy a koronavírust Bill Gates találta fel.

Van egy elképesztően látványos konteó is, ami első ránézésre meghökkent, és egy kicsit kétségbe is ejt, mivel tényleg szürreális látvány, és nem is érted, hogy mi pereg le előtted a filmkockákon. Egyesek ugyanis azt mondják, hogy a 2012-es londoni olimpia nyitóceremóniáján megjelent a jövő, amikor a világot ledönti a lábáról egy hatalmas járvány.

A látvány tényleg szürreális, hiszen a stadion közepén több mint 300 betegágy tűnik fel, és az egész koreográfia erre épül. Kontextus nélkül meg aztán még bizarrabb az egész videó, illetve a teljes szimbólumrendszer.

Azonban a kontextus kedvéért tudnotok kell, hogy a show ezen részében az alkotók a National Health Service, azaz az angol egészségügyi szervezet munkája előtt tisztelegtek. A show pedig igazából az angol kultúráról és történelemről szólt, és ebbe a narratívába fűzték bele a szervezet munkájának szimbolikus bemutatását.

Íme a videó a furcsa jelenetekkel (46:29-től jön az ominózus rész):

Ez egy magánfelvétel az eseményről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás