promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő botrány támadt a Tesco egyik kedvesnek szánt posztja után, az emberek sorra beszóltak az áruháznak - mutatjuk, mi vezetett idáig Angliában
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Tesco lokálpatrióta meg jófej próbált lenni, aztán olyan választ kaptak, amit nem tettek zsebre.

A Tesco Angliában kitett egy posztot a céges Twitter-oldalra egy olyan szöveggel, amelyben arra biztatták az embereket, hogy segítsenek a helyi pubokon-kocsmákon, és vásároljanak a kedvencükben. Támogassák őket, hiszen fontos közösségi pontok, és a járványt ők nagyon megsínylették.

Így nézett ki a poszt:

A posztot amúgy április 12-én publikálták, amikor Angliában részben feloldották a korlátozásokat. És a pub lett az egyik szimbóluma az egész nyitásnak, naná, hogy Angliában. Sok ember üdvözölte a Tesco kiírását, sokan támogatták a kezdeményezést. Egyesek azonban azonnal visszaszóltak, mondván ez egy meglehetősen képmutató gesztus egy olyan multitól, amelyik korábban rengeteg pubot felvásárolt országszerte, hogy aztán ott nyissanak kis üzleteket.

Többen azt írták, hogy szívesen elmennének támogatni a törzshelyüket, csakhogy az már jó pár éve bezárt, és éppen egy Tesco Express virít a helyén. Szóval nehezen tudják megtenni, amit a Tesco kér tőlük. 

Persze egy-két ilyen beszólás után sorra jöttek a hasonlók, csak egy kis bátorítás kellett az embereknek. A poszt tehát nem sült el túl jól, sőt, visszaütött a kiötlőre.

(via The Standard)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás