promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrült akció a Tesco-ban: 87 ezer vásárló állt sorba egy fura termékért, amelyet nagyon leáraztak - mutatjuk!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az embereket eltöltötte a tavasz igézete, és ez kellett nekik.

Az angolok elképesztően megőrültek egy termékért, és úgy látszik, hogy gőzerővel készülnek a tavaszra, a jó marketingesek pedig zseniálisat húztak. Végülis így nyugtázhatták a napot, hiszen az online webshopban 87 ezer ember jelentkezett be egy tojásszékért, amelyet úgy hirdettek:

"Egy szék, amely stílusos kényelmet kínál a napfürdőzés közepette, és egy kis luxust is hozzáad a kerti sütögetésekhez"

A terméket pár napja 150 fontért tették fel a webshopra, ez magyar pénzre átszámítva körülbelül 60 ezer forint, de ennél jóval magasabb szokott lenni ezeknek az eszközöknek az ára a szigetországban. A Tesco akcióját megelőzően amúgy az Aldi is hasonló terméket ajánlott közel hasonló áron,

és azt is pillanatok alatt elkapkodták az emberek.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a tojásszék-őrülethez közvetve hozzájárultak Anglia szerte ismert hírességek is, akik az elmúlt hónapokban elkezdtek lakberendezési tippeket adni az Instagram-oldalaikon, és valahogy ez a függőszék-tojásszék mindenhol feltűnt, mint a tavaszi kert egyik kötelező darabja. Mrs Hinch, az egyik legismertebb angol tippguru az Instagram oldalára feltöltött egy hasonlóról képet, és az internet azonnal felrobbant.

(via Birminghammail)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás