promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva vérvörös fürdőruhában mutatta meg a hatalmas melleit – fotó
Borítókép:  Horváth Éva / via Life TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horváth Éva egy igazi szexistennőként pózol a legújabb fürdőruhás képén, amin akkora dekoltázst villant, hogy a látványtól rögtön nyár költözik a szívünkbe.

A gyönyörű modell, Horváth Éva pár hete árulta el, hogy második gyermekét várja, és igaz, hogy rengetegen gratuláltak neki az örömhír hallatán, mégis akadtak olyanok is, akik keményen beszólogattak, és alaptalan pletykákat terjesztettek róla. Páran azzal vádolták meg a várandós hírességet, hogy egy gazdag arab sejk ejtette teherbe őt, de végül tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, hogy egyáltalán nem erről van szó.

Úgy tűnik, hogy Horváth Éva már túllépett a dolgon (amit amúgy se vett túl komolyan), és ennek örömére most egy picit régebbi, de annál vadítóbb fotóval ajándékozta meg rajongóit: a nemrég kirakott képen elképesztően dögös, vörös fürdőruhában láthatjuk őt, de hatalmas problémába ütközünk, ugyanis szinte lehetetlen eldönteni, hogy a csábító tekintetét, vagy az óriási melleit nézzük.

Nem hiába tartják sokan Horváth Évát az ország egyik legszebb nőjének, hiszen ez a fotó is bizonyítja, hogy a népszerű manöken kivételes szépséggel van megáldva, amit szerencsére folyamatosan kamatoztat az Instagramon.

Itt lehet megtekinteni Horváth Éva szexi posztját, ami biztos, hogy felforrósítja a hangulatot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás