Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Horváth Éva vérvörös fürdőruhában mutatta meg a hatalmas melleit – fotó

Horváth Éva vérvörös fürdőruhában mutatta meg a hatalmas melleit – fotó

Színes

Horváth Éva vérvörös fürdőruhában mutatta meg a hatalmas melleit – fotó

Színes

Promotions 07:37

Horváth Éva egy igazi szexistennőként pózol a legújabb fürdőruhás képén, amin akkora dekoltázst villant, hogy a látványtól rögtön nyár költözik a szívünkbe.

A gyönyörű modell, Horváth Éva pár hete árulta el, hogy második gyermekét várja, és igaz, hogy rengetegen gratuláltak neki az örömhír hallatán, mégis akadtak olyanok is, akik keményen beszólogattak, és alaptalan pletykákat terjesztettek róla. Páran azzal vádolták meg a várandós hírességet, hogy egy gazdag arab sejk ejtette teherbe őt, de végül tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, hogy egyáltalán nem erről van szó.

Úgy tűnik, hogy Horváth Éva már túllépett a dolgon (amit amúgy se vett túl komolyan), és ennek örömére most egy picit régebbi, de annál vadítóbb fotóval ajándékozta meg rajongóit: a nemrég kirakott képen elképesztően dögös, vörös fürdőruhában láthatjuk őt, de hatalmas problémába ütközünk, ugyanis szinte lehetetlen eldönteni, hogy a csábító tekintetét, vagy az óriási melleit nézzük.

Nem hiába tartják sokan Horváth Évát az ország egyik legszebb nőjének, hiszen ez a fotó is bizonyítja, hogy a népszerű manöken kivételes szépséggel van megáldva, amit szerencsére folyamatosan kamatoztat az Instagramon.

Itt lehet megtekinteni Horváth Éva szexi posztját, ami biztos, hogy felforrósítja a hangulatot.

Borítókép: Horváth Éva / via Life TV