promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt a Csernobil sztárja, akinek a sorozat legikonikusabb mondatát köszönhetjük
Borítókép:  Paul Ritter a Csernobil című sorozatban / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Agydaganat következtében, 55 éves korában elhunyt Paul Ritter, akit a közönség leginkább az HBO Csernobil című sikersorozatából ismerhet.

A Guardian közölte a szomorú hírt, hogy meghalt Paul Ritter, a Csernobil-sorozat Anatoly Datlovja. A népszerű, tehetséges, sokoldalú angol színész 55 éves volt, agydaganat okozta a korai halálát. Utolsó perceit otthon töltötte szerető felesége és két fia társaságában.

Paul Ritter szájából hangzik el a Csernobil ikonikus mondata, ami pillanatok alatt a világ egyik legnépszerűbb mémje lett, amit akkor használnak az emberek, mikor van egy hatalmas problémájuk, de megpróbálják a szőnyeg alá söpörni: „nem jó, de nem is tragikus”.

A Tony-jelölt világsztár olyan alkotásokban szerepelt 1994 óta, mint például A Quantum csendje, Hannibal ébredése, Péntek esti vacsora vagy a Harry Potter és a félvér herceg. Családja mellett barátai, rajongói és színésztársai is gyászolják őt, akik szerint egy rendkívül odaadó, kedves, vicces, jólelkű ember volt, akire sokan felnéztek.

Íme a Csernobil ikonikus jelenete magyarul:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás