promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan jó idő van, hogy még Baukó Éva is kirakta a hatalmas melleit – fotók
Borítókép:  Baukó Éva / ProfiMedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Beköszöntött a tavasz, vidáman csiripelnek a madarak, és még az egykori villalakó, Baukó Éva is megmutatta a szexi melleit.

A Való Világ negyedik szériájának versenyzője, Baukó Éva az utóbbi években rengeteg botrányba keveredett, hiszen többek között Havas Henrik is pert indított ellene, Tóth Gabival is összeakasztotta a bajszát, illetve mostanában régi barátjával, Alekosszal balhézott össze elég durván – ráadásul az ügy még most is tombol, és senki sem tudja, mi lesz a vége.

Baukó Évát sokan szeretik, és ez valószínűleg az őszinte, szókimondó stílusa miatt van, na meg persze azért is, mert egyeseknek ő testesíti meg az igazi álomnőt. Ehhez nagyban hozzájárul az is, hogy a híresség folyamatosan brutáldögös képeket oszt meg magáról, és még a tavasz eljövetelét is úgy ünnepelte meg, hogy kidobta az óriási melleit.

Mondani sem kell, a kommentek alapján a rajongók szinte elaléltak a látványtól, ugyanis Baukó Éva az új fotóin tökéletesen vegyíti az eleganciát és az ősi szexualitást – miközben a magabiztos tekintete alapján egyáltalán nem érdekli, hogy szinte folyamatosan borsot tör a hazai sztárok orra alá az általában sértően kemény véleményével.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva szexi képeit, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás