promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka édesanyjának halálát a koronavírus szövődményei okozhatták
Borítókép:  FACEBOOK/RUBINT RÉKA
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka édesanyja ugyan legyőzte a koronavírust, de könnyen lehet, hogy halálát a betegség szövődményei okozták.

Ahogy arról elsők között beszámoltunk, március 20-án feketébe borult Rubint Réka és családtagjainak közösségi média-profiljai. Később kiderült, hogy az üzletasszony édesanyja hunyt el. Rubint Réka az esetet követően Instagram-oldalán osztotta szívszorító sorokkal búcsúzott elhunyt édesanyjától.

A fitneszedző édesanyja, Aranyos Zsuzsa előző év végén lett a koronavírusos. Kétoldali tüdőgyulladással bajlódott sokáig, de végül felgyógyult betegségből.

A leges-legboldogabb karácsonyom van, mert édesanyám újra itthon van és szorosabban ölelhetem, mint valaha” – írta Rubint Réka, miután édesanyja felépült a betegségből.

Azonban könnyen lehet, hogy Covid-19 szövődményei okozták a 71 éves hölgy halálát. A tragédia mögött elsőre szívinfarktust gyanítottak, de a Blikk által megkérdezett orvos szerint elképzelhető, hogy a koronavírus állhat a tragédia mögött.

„A Covid–19 az egész szervezetre, így az érrendszerre is rossz hatással lehet, méghozzá úgy, hogy ez az erős gyulladásos válasz megnöveli a vérrögképződés kockázatát. A legnagyobb veszélynek a tüdő van kitéve, hiszen igen nagy mértékben károsítja azt. A vérrögök helyi érszűkületet, mélyvénás trombózist és tüdőembóliát okozhatnak, ami sajnos halálos kimenetelű lehet" 

– mondta a bulvárlapnak dr. Kóczán István belgyógyász-kardiológus.

A Blikk megkereste Schobert Norbit, aki elárulta, még nem kapták meg az orvosi vizsgálat eredményét, így korai lenne még bármit is mondani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás