Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majka szívszorító sorokkal emlékezett meg elhunyt édesapjáról – fotó

Majka szívszorító sorokkal emlékezett meg elhunyt édesapjáról – fotó

Színes

Majka szívszorító sorokkal emlékezett meg elhunyt édesapjáról – fotó

Színes

Baranyecz János 11:31

Szomorú évfordulón van túl Majka, ugyanis 20 éve hunyt el szeretett édesapja, ezért most egy megható posztban emlékezett meg róla.

Majoros Péter, vagyis Majka nemrég nyilatkozott a 45 évesen elhunyt édesapjáról, akiről elmondta, hogy egy tiszta szívű, őszinte, jó humorú ember volt, de mégsem akar olyan lenni, mint ő, mert az utolsó éveiben éjjel-nappal dolgozott, túlhajtotta magát és ez vezethetett a korai halálához. Majka mindössze 22 éves volt, mikor édesapja meccsnézés közben szívrohamot kapott mellette.

„20 éve ment el a fater!! A halálával elintézte, hogy én Magyarországon maradjak, és az legyek most, aki mindig is lenni akartam, egy olyan életben, amire mindig vágytam...”

– emlékezett meg Majka a közösségi oldalán.

Majoros Péter két évtizeddel ezelőtt azt tervezte, hogy barátnőjével együtt szerencsét próbálnak Kanadában, de a tragédia miatt itthon maradt, hogy megvárja a hagyatéki tárgyalást. Nem sokkal később jelentkezett a Való Világ legelső szériájába, amit ugyan nem nyert meg, de végül a műsor történetének legsikeresebb szereplője lett belőle.

Itt lehet megtekinteni Majka megemlékezését:

Borítókép: Majka / via hírözön